De Theaterzaal van Scheltema Leiden met daarin stoelen

NEEM PLAATS IN ONZE THEATERZAAL

Door de omvang en centrale ligging is de Theaterzaal het hart van het gebouw. Met zijn nog karakteristieke behouden elementen en zijn prachtige stenen vloer is dit tevens de meest veelzijdige ruimte.

Onze Theaterzaal is voorzien van uitstekende audiovisuele middelen zoals een beamer inclusief groot scherm, microfoons en speakers van hoge kwaliteit. De Theaterzaal is tevens voorzien van een professioneel lichtplan dat naar eigen wens in te stellen is.

De Theaterzaal, waarin vroeger de wol tot draden gesponnen werd, biedt talloze mogelijkheden. Kenmerkend voor deze zaal, met een balustrade, zijn de prachtige raampartijen op de begane grond en eerste verdieping. De ramen zorgen voor een mooie lichtinval en zijn tevens door middel van luiken volledig te verduisteren.

De Theaterzaal is hierdoor uitermate geschikt voor theateruitvoeringen, verschillende soorten optredens, presentaties, debatten, vergaderingen en workshops. Daarnaast dient de zaal als plenaire ruimte voor congressen, bijeenkomsten of symposia.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging of voor het geval er vragen zijn. We zijn bereikbaar op 071 514 4441 of via info@scheltemaleiden.nl

SFEERBEELDEN VAN DE THEATERZAAL

DE THEATERZAAL in 360º

BEKIJK AL ONZE ZALEN

De Foyer voor zakelijke evenementen in Scheltema Leiden
Foyer
De Theaterzaal van Scheltema Leiden
Theaterzaal
Tafeltjes met stoelen en muur van mos in het Ketelhuis van Scheltema Leiden
Ketelhuis
Het Theatercafé voor zakelijke en publiekelijke evenementen in Scheltema Leiden
Theatercafé
De Expo op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo
De Expo op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo
De Expo op de eerste verdieping van Scheltema Leiden
Expo
Scroll naar boven
This site is registered on wpml.org as a development site.